FC Vaslui-Kuban Krasnodar 0-0: al patrulea egal din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui nu a cunoscut gustul victoriei în stagiul de pregătire din Antalya, dar a devenit expertă în meciuri nule, după ce a terminat la egalitate amicalul cu ruşii de la Kuban Krasnodar, aceasta fiind a patra remiză obţinută.

În ciuda rezultatului, elevii lui Liviu Ciobotariu au făcut cel mai bun joc al lor din cantonamentul din Antalya. Lipsa de concetrare sau ghinionul au făcut ca măcar una din cele câteva ocazii clare să nu se transforme în gol. În prima repriză, experimentaţii Sânmărtean şi Antal l-au încercat pe goalkeeper-ul rus, iar Madson putea deschide scorul pe final.

În partea a doua, jocul  a mers în aceeaşi direcţie, cu vasluienii atcând în valuri. În minutul 69, arbitrul întâlnirii putea acorda penalty pentru trupa lui Ciobotariu. Cu un minut înainte de fluierul final, Balaur nu reuşeşte înscrie, mingea trimisă de el lovind transversala porţii ruşilor. 

În urma acestui rezultat, galben-verzii se pot „lăuda“ cu patru egaluri şi o înfrângere în amicalele din Antalya. În următorul amical, vasluienii vor juca cu slovenii de la Maribor, partidă ce se va desfăşura miercuri, 5 februarie.

Citeşte şi:

FC Vaslui-Bozuyukspor 1-1: egal chinuit

FC Vaslui-Sheriff Tiraspol 2-2: Antal nu se dezminte nici  în amicale

FC Vaslui-Anji Mahacikala 1-2: prima înfrângere în amicalele din Antalya

FC Vaslui-Wisla Cracovia 0-0: al treilea egal din Antalya

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite