Victorie în deplasare pentru FC Vaslui: Aproape de podium!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei puncte au fost câştigate de vasluieni, graţie golului marcat de Mike Temwanjera
Cele trei puncte au fost câştigate de vasluieni, graţie golului marcat de Mike Temwanjera

Mike Temwanjera a adus victoria echipei FC Vaslui în meciul disputat în această seară cu Săgeata Năvodari. Este cea de-a doua victorie punctată de elevii lui Liviu Ciubotariu în acest an.

FC Vaslui a reuşit să obţină în această seară o victorie la limită în meciul disputat la Constanţa, cu Săgeata Năvodari. Jucătorii pregătiţi de Liviu Ciobotariu au avut un început mai greu, iar Cerniauskas a fost obligat să respingă două mingi dificile încă din start partidei, Guerra (‘8) şi Vezan, un minut mai târziu, punându-l la încercare pe portarul FC Vaslui. Oaspeţii au vrut să suprindă pe contraatac, însă toate incursiunile la poarta celor de la Năvodari fiind stopate în apropierea careului de 16 metri.

În repriza a doua, galben-verzii au fost mult mai activi în ofensivă, iar Muşat a deschis seria şanselor de gol, reluând o minge puţin peste transversală (’57). Nici Antal (’63) nu a nimerit spaţiul porţii, iar Muşat mai bifează încă o şansă de gol, şase minute mai târziu. Aproape de final, Temwanjera aduce victoria Vasluiului, reluând cu capul din opt metri în plasă (;84). Un minut mai târziu, Pătulea putea majora scorul, însă şutul acestuia este blocat la timp. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru formaţia vasluiană, care revine, astfel, în lupta pentru un loc de cupă europeană.

“Am reuşit să luăm cele trei puncte, însă trebuie să recunoaştem că nu am făcut o partidă reuşită. Prima repriză a fost una modestă, iar în a doua am încercat mingi lungi şi să punem probleme din fazele fixe. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, însă felicit jucătorii pentru atitudine. Îmbucurător este faptul că suntem la al treilea joc consecutiv fără gol primit”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul partidei din această seară.

Citeşte şi

Sânmărtean este al Stelei în acest retur. Porumboiu a confirmat transferul

Scandal la FC Vaslui. Ciprian Damian a făcut plângere penală pentru furt, acuzaţii fiind angajaţi ai lui Porumboiu

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite