Sânmărtean este al Stelei în acest retur. Porumboiu a confirmat transferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean s-a transferat la Steaua FOTO:Adevărul
Lucian Sânmărtean s-a transferat la Steaua FOTO:Adevărul

După îndelungi negocieri şi zvonuri, Lucian Sânmărtean a semnat cu Steaua. Tranzacţia a fost confirmată şi de Adrian Porumboiu care, vizibil supărat, a recunoscut că mijlocaşul nu mai este jucătorul Vaslui.

După al treilea an de discuţii, Lucian Sânmărtean a semnat cu Steau Bucureşti, el fiind unul din jucătorii cei mai iubiţi de Gigi Becali. Transferul său a fost confirmat şi de  Adrian Porumboiu, cel care a recunocut cu durere în glas că mijlocaşul a decis să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu FC Vaslui, echipă cu care mai avea contract până în vară. 

„Transferul s-a realizat. Am discutat şi cu Gigi Becali. Sânmărtean era în ultimele şase luni de contract la Vaslui şi şi-a dorit să joace la Steaua“, a declarat Porumboiu la Sport.ro.

La aproape 34 de ani, Sânmărtean a fost ofertat de Steaua încă din iarna anului 2010, atunci când a ajuns la FC Vaslui. Surse din interiorul clubului vasluian au confirmat pentru „Adevărul“ că SC Sporting Club Vaslui a încasat în urma acestei tranzacţii 150.000 de euro. Pe lângă aceşti bani, Steaua îi va achita şi restanţele pe care clubul vasluian le avea către fotbalist, iar Sânmărtean va încasa şi 100.000 de euro, drept primă de instalare. 

Citeşte şi:

Telenovela „Sânmărtean la Steaua“ s-a reluat. Oficialii din Ghencea confirmă, oficialii de la FC Vaslui infirmă

VIDEO Sânmărtean, unul din marcatorii victoriei echipei FC Vaslui în partida cu NK Maribor (3-1): „Se speculează despre transferul meu la Steaua“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite