Vasluienii joacă golf în gropile din asfalt, sătui să aştepte reabilitarea unui drum judeţean VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video
FOTO captură video

Un vasluian a protestat într-un mod inedit faţă de indiferenţa autorităţilor judeţene vizavi de starea deplorabilă a drumului judeţean 244A. Carosabilul este plin de gropi, ce pun în pericol siguranţa circulaţiei.

Vasluienii nu duc lipsă de insipiraţie atunci când vine vorba să protesteze la adresa autorităţilor judeţene. Un tânăr din comuna Roşieşti, sătul să aştepte reabilitarea drumului judeţean 244A, şi-a scos crosa şi a jucat golf folosindu-se de numeroasele gropi din asfalt.

“Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranţa că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Judeţean, ei ştiu doar să pună petice sau aruncă gunoiul sub preş, că poate aşa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Aşa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători şi să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la judeţ reabilitarea acestui drum!”, este mesajul postat de protestatar pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când vasluienii atrag atenţia cu umor asupra stării deplorabile a unor drumuri din judeţ. 

În 2018, mai mulţi locuitori ai comunelor Tăcuta şi Codăeşti şi-au luat undiţele şi găleţile din casă şi au ieşit la o partidă de pescuit pe DJ 247, drum care se transformă într-un veritabil iaz atunci când plouă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Oraşul celor 100 de gropi. Locul din România unde şoferii sunt exasperaţi de craterele din asfalt

Şoseaua de centură a Sucevei s-a umplut de gropi la un an de la inaugurare VIDEO

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite