Vasluian arestat preventiv după ce şi-a violat fosta concubină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost introdus în arestul IPJ Vaslui
Agresorul a fost introdus în arestul IPJ Vaslui

Un bărbat în vârstă de 43 ani, din comuna Pădureni a fost arestat preventiv astăzi de magistraţii Judecătoriei Huşi, fiind acuzat că şi-a violat fosta concubină. Agresorul este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere  şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huşi au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 49 ani, din comuna Pădureni, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că agresorul, Vasile Urasache, din aceeaşi localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinţei femeii, unde a avut o discuţie în contradictoriu cu aceasta. Apoi a forţat-o să meargă în locuinţă, i-a luat telefonul, a încuiat uşa şi nu i-a permis să plece. Victima a reuşit să se refugieze într-o cameră, însă bărbatul a spart uşa şi apoi prin ameninţari cu acte de violenţă, a întreţinut raport sexual cu femeia.
“Poliţiştii l-au depistat pe bărbat pe raza comunei Pădureni şi l-au audiat cu privire la aspectele sesizate. Acesta a fost reţinut şi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi şi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.”, a precizat Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Mai puteţi citi şi: 

Fiul unui primar din Vaslui, reţinut de poliţişti după ce a violat o minoră de 14 ani. Victima a fost legată de un copac

O femeie din apropierea Huşului a scăpat de un violator, muşcându-l de mână

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite