O femeie din apropierea Huşului a scăpat de un violator, muşcându-l de mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost găsit după patru zile de căutări
Agresorul a fost găsit după patru zile de căutări

Un tânăr de 19 ani, din satul Chersăcosu, comuna Stănileşti  fost arestat de magistraţii Judecătoriei Huşi, fiind acuzat că a încercat să violeze o femeie de 40 ani. Victima a scăpat de bărbat, muşcându-l.

Cercetările au fost demarate de poliţişti în seara de 26 aprilie a.c., în urma unei sesizări depuse de o femeie în vârstă de 40 ani, domiciliată în satul Ghermăneşti, comuna Drânceni, care a reclamat poliţiştilor a fost victima unei tentative de viol. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în seara respectivă femeia se deplasa către localitatea de domiciliu pe un drum agricol.  Ea fost urmărită de Radu Popescu (19 ani), care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În momentul în care au ajuns într-o zonă izolată, bărbatul a ameninţat victima cu acte de violenţă, în scopul de a întreţine raporturi sexuale.

„În momentul în care femeia a refuzat, bărbatul a lovit-o, însă cu toate acestea persoana vătămată a reuşit să scape. A fost urmărită de suspect, iar pentru a scăpa de acesta l-a muşcat şi apoi a fugit”, a precizat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Individul a fost identificat de poliţişti după patru zile de cercetări. Popescu a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi şi a dispus arestarea preventivă a bărbatulului pentru o perioadă de 30 zile.

Citeşte şi: 

Violator trimis după gratii. Şase ani de cercetări, 10 de puşcărie

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite