Val de ironii și glume pe pagina de Facebook a Primăriei Vaslui după un anunț de angajări. „Cât e «tragerea» pe post?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de Facebook a Primăriei Vaslui s-a umplut de comentarii ironice după ce instituția a anunțat că face angajări. „Câte neamuri se bat pe aceste posturi? Știți bancul ăla cu... “, a scris un vasluian.

Primăria Vaslui FOTO arhivă Adevărul
Primăria Vaslui FOTO arhivă Adevărul

Un anunț publicat de Primăria Vaslui pe pagina de Facebook a instituției a atras un val de glume și ironii ce vizează corectitudinea concursului de angajări ce urmează să fie organizat.

„Dragi vasluieni, organizăm concurs de recrutare, pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție și funcții publice de conducere, vacanțe, pe perioadă nedeterminată”, a precizat Primăria Vaslui.

Primăria Vaslui a anunțat că organizează concurs pentru mai multe posturi în cadrul Direcției de Investiții, Implementare Proiecte și Supraveghere Video. Este vorba despre următoarele funcții publice: 1 post de director executiv, 1 post de șef serviciu grad I, 1 post de consilier, clasa I, grad profesional superior, 1 post de consilier, clasa I, grad profesional principal, 1 post de consilier, clasa I, grad profesional asistent.

Concursul se organizează la sediul Primăriei municipiului Vaslui, proba scrisă urmând să aibă loc pe 28 martie 2023, la ora 11,00.

„Cărțile sunt făcute, concursul e de poză”

Vasluienii nu cred în corectitudinea concursului ce urmează să fie organizat de Primăria Vaslui, dovadă și zecile de glume și comentarii ironice la adresa organiatorilor.

„Câte neamuri se bat pe aceste posturi? Știți bancul ăla cu «de ce în instituțiile statului angajații nu se “combină”? Pentru că toți sunt neamuri între ei»“, a scris un bărbat.

„Trebuie reformulat: <<dragi vasluieni, organizăm concurs de recrutare însă vă pierdeți doar timpul, oricum avem destule neamuri care vor ocupa aceste posturi>>“, comentează ironic altcineva.

Câteva dintre comentariile postate la anunțul de angajare al Primăriei Vaslui FOTO captură Facebook
Câteva dintre comentariile postate la anunțul de angajare al Primăriei Vaslui FOTO captură Facebook

Un vasluian crede că nu mai e nevoie de organizarea unui concurs, ci de o licitație a șpăgilor: „Cât e «tragerea» pe post ? Se poate «semna contractual» și în monede virtuale?”, „De la cât este șpaga? Se face licitație, cine dă mai mult?”

„Îi dau lista unui prieten, și îmi scrie: «Posturile sunt date de la momentul publicării, dar de distracție mă bag». Sunt curios ce îmi va spune după examene”; „Cărțile sunt făcute, concursul e de poză. Și la stat, ca și la privat, neamurile au prioritate”; „Doar un naiv poate să creadă în acest anunț. Posturile sunt cu dedicație. Primăria din Vaslui a devenit o castă”; „Din ciclul anunț pentru proști! Posturile sunt deja dedicate pentru rudele celor care lucrează deja în primărie. No comment!”, sunt alte câteva comentarii ale vasluienilor la anunțul de angajare al Primăriei Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite