Grav accident rutier la Crasna, pe DN 24. Circulația este blocată, iar coloanele de mașini se întind pe câțiva kilometri

0
Publicat:

Cinci persoane au fost grav rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme, în apropierea localității vasluiene Crasna. La fața locului, au fost trimise echipajele de descarcerare și mai multe ambulanțe, dar și elicopterul SMURD.

Coloanele de mașini se întind pe câțiva kilometri în zona accidentului FOTO Vremea Nouă
Coloanele de mașini se întind pe câțiva kilometri în zona accidentului FOTO Vremea Nouă

Un grav accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea vasluiană Crasna, pe DN 24. Două mașini s-au ciocnit în circumstanțe ce urmează să fie lămurite de polițiști.

La fața locului au fost trimise echipaje de descarcerare, mai multe ambulanțe și elicopterul SMURD.

Circulația în zonă este blocată, iar coloanele de mașini se întind pe câțiva kilometri pe ambele sensuri de circulație.

„Detașamentele de pompieri Vaslui și Bârlad intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea și trei ambulanțe SMURD la un accident rutier produs pe DN24, în zona Crasna. La intervenție s-au deplasat și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, în accident sunt implicate două autovehicule și sunt înregistrate cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate și în stare de inconștiență”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Strivit de caroseria propriei mașini

Un alt accident rutier grav a avut loc pe 1 martie la intersecţia dintre DN 29 şi DJ 294, în localitatea Unţeni, din județul Botoșani. Un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa în urma evenimentului rutier, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit acestora, în eveniment a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat, iar şoferul a fost prins sub caroserie.

"La faţa locului au ajuns două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi una de descarcerare, precum şi o ambulanţă SAJ. Aceştia au constatat că şoferul era prins sub mașina răsturnată pe o parte şi au acţionat pentru a-l extrage. Din nefericire, echipajul medical aflat la faţa locului nu a putut decât sa constate decesul", au precizat reprezentanții ISU Botoșani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite