Un drum european a fost acoperit de apă şi aluviuni în judeţul Vaslui în urma unei viituri puternice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O rupere de nori a creat serioase probleme, marţi, 16 august, în judeţul Vaslui, aflat sub cod galben de vreme rea. Drumul european 581 a fost acoperit de apă şi aluviuni şi a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor de la Drumuri Naţionale pentru ca traficul să poată fi reluat.

Traficul pe DE 581 a fost îngreunat serios marţi, 16 august, din cauza unei viituri, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Pe drumul european 581 se circulă îngreunat din cauza unei viituri, fiind aduse aluviuni pe carosabil. La faţa locului se de plasează forţe din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Bârlad cu trei mijloace de intervenţie", a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Centrul Meteorologic Regional Moldova a transmis, marţi, o avertizare de fenomene meteorologice periculoase pentru o serie de localităţi din judeţul Vaslui. 

Astfel, pentru unităţile administrativ teritoriale Puieşti, Roşieşti, Voineşti, Albeşti, Costeşti, Deleni şi Bogdăneşti a fost transmisă o avertizare cod portocaliu, fenomenele meteo periculoase fiind averse torenţiale care vor cumula peste 35 litri pe metru pătrat şi frecvente descărcări electrice.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Scandal uriaş la Brăila după o banală tamponare. Şoferii şi pasagerii din maşini s-au bătut în plină stradă

Semimaraton Galaţi, cel mai mare eveniment sportiv şi filantropic din judeţ. O fundaţie comunitară a creat totul

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite