Un director de bancă din Vaslui s-a electrocutat mortal în timp ce își regla panourile solare instalate pe casă

0
Publicat:

Directorul sucursalei CEC Bank Vaslui, Adrian Tonița, a murit, marți seara, electrocutat. Bărbatul lucra la reglarea panourilor solare pe care le instalase recent pe casa sa din Bârlad. În urmă cu 8 ani un incendiu i-a mistuit locuința.

Bărbatul s-a electrocutat în timp ce lucra la panourile solare de pe casă FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul s-a electrocutat în timp ce lucra la panourile solare de pe casă FOTO arhivă Adevărul

Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 21,45, în Bârlad. După ce s-a oprit ploaia, Adrian Tonița, directorul sucursalei CEC Bank din Vaslui, a urcat pe casă, cel mai probabil ca să regleze ceva la panourile solare pe care tocmai și le instalase, însă s-a electrocutat în circumstanțe care urmează să fie lămurite de anchetatori.

Două echipaje de ambulanță au intervenit de urgență la fața locului ca să-l salveze pe bărbatul de 55 de ani. În pofida manevrelor de resuscitare, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

„La data de 11 iulie, orele 22.26, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, s-a electrocutat și a decedat, la locuința sa.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul și a cauzelor producerii acestuia, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Adrian Tonița FOTO Facebook
Adrian Tonița FOTO Facebook

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

„Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme! Avea doar 56 de ani și toată viața înainte! Moartea sa este una violentă și, dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris, să moară într-o zi de 11 iulie", este mesajul colegilor de la CEC Vaslui.

Cunoscuții lui Adrian Tonița vorbesc chiar despre un blestem pentru că, exact cu 8 ani în urmă, bărbatului i-a ars casa. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean Vaslui pentru efectuarea necropsiei, urmând ca apoi să fie predat familiei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite