Un adolescent din Bârlad este de negăsit după ce a plecat să muncească la mare. Mama lui îl caută disperată

0
Publicat:

Un tânăr de 17 ani a dispărut fără urmă de cinci zile, când a plecat să muncească pe litoralul românesc. Mama lui a anunțat Poliția după ce nu a mai putut vorbi cu el la telefon de pe 7 iulie.

Dragoș-Andrei Ciobanu FOTO IPJ Bacău
Dragoș-Andrei Ciobanu FOTO IPJ Bacău

Un tânăr de 17 ani din Bârlad, Dragoș-Andrei Ciobanu, a plecat la Eforie Nord pe 7 iulie ca să lucreze ca sezonier, cu speranța că va reuși să câștige niște bani. Se pare că ceva s-a întâmplat cu adolescentul, pentru că, de pe 7 iulie, nimeni nu a mai putut lua legătura cu el.

Îngrijorată, mama lui a mers la Poliția din Bârlad și a sesizat dispariția lui, în speranța că, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii constănțeni cu sprijinul celor din Bârlad, adolescentul va fi găsit. Dragoș–Andrei Ciobanu s-a născut pe 1 decembrie 2005 și a dispărut pe 7 iulie, din Eforie Nord, Constanța.

„La data de 9.07.2023, ora 16,30, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată direct de către numita Daniela Ciobanu, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că fiul său Dragoș-Andrei Ciobanu, în vârsta de 17 ani, este plecat în stațiunea Eforie Nord, unde lucrează pe perioada verii, iar din data de 7.07.2023, când au avut o ultima convorbire telefonică, nu-l mai poate contacta, întrucât are telefonul închis și nu mai deține date cu privire la acesta”, au precizat reprezentanții Poliției Române.

Băiatul de 17 ani purta la data dispariției un tricou de culoare gri, cu inscripția „EA7” de culoare verde în zona pieptului, și avea pantaloni scurți din blug de culoare albastru. Pe cap avea o șapcă albă cu inscripția „LA” și în picioare purta pantofi sport de culoare roșu marca „Nike”.

Adolescentul are înălțimea de 1,85 metri, statură atletică, aproximativ 75 de kilograme, ochi verzi, păr scurt de culoare șaten, barbă scurtă, iar tenul pielii este închis. Polițiștii le cer cetățenilor să anunțe imediat cea mai apropiată secție de Poliție dacă au informații despre tânărul din Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite