Un bărbat beat şi violent a fost arestat după ce a făcut scandal şi a sărit cu toporul la poliţişti

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna vasluiană Zorleni, a fost arestat preventiv după ce a provocat scandal şi a ameninţat cu moartea, folosind un topor, poliţiştii solicitaţi să intervină pentru restabilirea ordinii publice.

Poliţiştii din Bârlad au fost sesizaţi duminică, 31 iulie, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, aflat pe un drum public din localitatea Popeni, un bărbat care era sub influenţa băuturilor alcoolice se manifestă violent, adresând ameninţări cu acte de violenţă şi injurii.

„Echipajul de ordine publică, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, care a intervenit, în temeiul sesizării, pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, a fost ameninţat cu moartea, bărbatul folosind un topor pentru proferarea de ameninţări. Poliţiştii au procedat la interceptarea, încătuşarea, efectuarea controlului corporal şi conducerea persoanei care se manifesta violent, la sediul poliţiei, pentru dispunerea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii bârlădeni, pe o perioadă de 24 de ore, sub acuzaţia de tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat cercetările în acest caz şi pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, acesta urmând să petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Poliţiştii care au constatat o sinucidere n-au observat că la câţiva paşi era cadavrul unei femei omorâte de sinucigaş

Şofer băut, oprit de poliţişti în trafic după o urmărire ca în filme. A doua zi a fost prins din nou beat la volan

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite