Un băiat de 17 ani a murit după ce a fost lovit de un microbuz, în Vaslui

0
Publicat:

Un băiat în vârstă de 17 ani a murit, miercuri seara, după ce a fost lovit de un microbuz la intrarea în localitatea Drobosloveşti din județul Vaslui.

 Politie. FOTO Shutterstock
Politie. FOTO Shutterstock

La sosirea echipajului medical, băiatul era în cardio-respirator.

"La locul producerii accidentului a fost trimisă o ambulanţă SAJ tip C2. Victima, un băiat de 17 ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice. S-au efectuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansată, dar, din nefericire, acestea nu au avut rezultatul dorit. Victima a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţă", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 În urmă cu o lună, un alt copil, în vârstă de 10 ani, a fost accidentat mortal în Timișoara. Victima trecea strada prin loc nepermis.

O tragedie similară a avut loc anul trecut pe DN1, în Prahova. O fetiţă de 11 ani şi părinţii săi, spulberaţi de o maşină în timp ce încercau să traverseze

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite