Tudor Ciuhodaru: „Persoanele certate cu legea vor fi excluse din partid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Ciuhodaru este preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PP-DD FOTO:adevarul
Tudor Ciuhodaru este preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a PP-DD FOTO:adevarul

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene a PP-DD Vaslui, Tudor Ciuhodaru, a declarat pentru Agerpres că persoanele care au probleme cu legea vor fi excluse din partid.

Afirmaţia liderului PP-DD a fost făcută după ce pe numele unor aleşi locali ai partidului au fost înregistrate plângeri pentru fals în înscrisuri, pentru tulburarea liniştii publice sau pentru loviri şi alte violenţe. Este vorba despre consilierul judeţean Nuţa Podosu, acuzată că ar fi falsificat o semnătură pe un ordin de plată şi de doi consilieri locali din comuna Soleşti, recunoscuţi în zonă fiindcă provoacă scandaluri, bat oamenii şi fură diverse bunuri de la aceştia, ameninţându-i în mod repetat pe cetăţeni că vor avea de suferit dacă depun plângere la poliţie.

„Aceste cazuri nu ne-au lăsat indiferenţi, s-a discutat în partid şi se poate merge până la excluderea membrilor care au probleme cu justiţia. Nu putem accepta astfel de comportamente din partea unor aleşi“, a declarat deputatul Tudor Ciuhodaru.

Acesta a precizat, totodată, că rezerva de cadre a PP-DD Vaslui trebuie îmbunătăţită şi că aşteaptă persoane tinere şi care nu au mai făcut politică să se înscrie în formaţiunea pe care o conduce.

Citeşte şi: 

Consilier judeţean PP-DD, cercetat pentru fals sub semnătură privată

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite