Consilier judeţean PP-DD, cercetat pentru fals sub semnătură privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nuţa Podosu, consilierul judeţean din partea PP-DD în Consiliul Judeţean vaslui, este cercetată de oamenii legii după ce ar fi falsificat semnătura fostului preşedinte la Organizaţiei Judeţene a PP-DD, Viorel Istrate, pe un ordin de plată.

Plângerea făcută la Parchetul de pe lângă Judecătoria vaslui a fost făcută de Viorel Istrate, după ce nu şi-a recunoscut semnătura pe un ordin de plată emis de filiala partidului către o firmă de publicitate. Mai mult, în acelaşi dosar, poliţiştii îl cercetează şi pe soţul consilierei , cei doi fiind acuzaţi că au falsificat acel ordin de plată al cărui valoare era de 4.000 de lei.

„În cauză, se fac cercetări pentru a se stabili dacă sunt sau nu întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată“, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În cazul în care se va dovedi că Nuţa Podosu se face vinovată de fals în înscrisuri sub semnătură privată, ea riscă doi ani de închisoare. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite