Trenul care circulă pe ruta Bârlad-Fălciu, anulat din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul Regio Bârlad-Fălciu a fost anulat FOTO:adevarul
Trenul Regio Bârlad-Fălciu a fost anulat FOTO:adevarul

Biroul Vaslui al Poliţiei Transporturi Feroviare a anunţat că trenul Regio care circulă pe Ruta Bârlad-Fălciu a fost anulat până când vremea se va mai îmbunătăţi.

Reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare susţin că decizia a fost luată pentru a nu risca viaţa călătorilor, chiar dacă stratul de zăpadă de pe liniile ferate a fost îndepărtat.

Pe lângă acest tren, o altă garnitură a fost anulată. Este vorba de trenul interregio Ploieşti Vest-Iaşi care aparţine unei societăţi private. 

„Din ce am discutat cu reprezentanţii societăţii CFR Infrastructură, liniile de cale ferată din judeţul Vaslui sunt funcţionale în prezent, inclusiv cea spre Fălciu, de pe care s-au înlăturat sulurile de zăpadă formate de viscol. Însă, CFR Călători şi acea societate privată probabil nu vor să rişte, deocamdată, să pună în circulaţie cele două trenuri, având în vedere că aceste automotoare sunt mult mai uşoare decât garniturile tractate de locomotive diesel şi nici nu au aceeaşi putere", a declarat, luni, şeful Biroului Vaslui al Poliţiei Transporturi Feroviare, Costel Puflea.

Conform mersului trenurilor, trenul Regio Bârlad-Fălciu circulă zilnic cu plecare de la ora 6.30 şi 16.03 din Staţia CFR Bârlad, în timp ce trenul Interregio Ploieşti Vest-Iaşi circulă cu sosire la ora 13.29 în Staţia CFR Vaslui.


 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite