Trei tineri au ajuns la spital după ce au fost bătuţi cu bâtele. Pentru că nu au răspuns la salut „A venit unul călare şi ne-a culcat cu bâta la pământ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scenariu desprins din filme western pe uliţele localităţii vasluiene Brădeşti, comuna Vinderei, unde şase tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 38 de ani s-au bătut cu bâtele şi pumnii. Trei dintre ei au ajuns la spital

Altercaţia dintre cei şase tineri împărţiţi în două tabere a avut loc duminică seara, 13 decembrie, în jurul orei 21. Totul ar fi plecat de la o formulă de salut care nu a fost pe placul consătenilor. De aici până la o ciomăgeală soră cu moartea a fost doar un pas.

„Eram în faţa unui magazin şi au sărit asupra noastă pe nepusă masă. Ei se cred stăpâni, aşa fac tot timpul. Unul s-a apropiat de noi călare pe un cal şi ne-a culcat pe toţi la pământ cu o bâtă. Pe spatele meu se văd urmele de bâte. Mi-au distrus şi maşina. Îi cunosc pe cei care ne-au atacat: Viorel Lungu, Petrică Răileanu şi Ioan Răileanu. Eu eram cu doi cumnaţi ai mei, Nelu Crăciun şi Micu Crăciun. Nelu a fost adus cu ambulanţa la spital încă de duminică seara şi a fost operat. Avea capul stapt şi faţa plină de sânge. Celălalt cumnat a ajuns la spital dar nu a fost internat”, a spus, pentru „Adevărul”, Adrian Lungu (25 ani).

Acesta a mai spus că s-a dus luni la Poliţia Vinderei să-i reclame pe agresori şi acolo i s-a făcut rău. Poliţiştii au sunat la 112 să ceară o Ambulanţă. Ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad în seara zilei de luni a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, policontuzii şi fracturi la nivelul pumnului stâng.

FOTO: Cumnatul lui Adrian Lungu

image

„Din primele cercetări efectuate reiese că duminică seara a avut loc un conflict spontan între şase bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 20 şi 38 de ani pe un drum public din localitatea Brădeşti. Doi dintre ei sunt satul Docani, ceilalţi patru sunt din Brădeşti. A fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi pentru distrugere. Urmează să se stabilească împrejurările producerii evenimentului, date ce vor fi coroborate cu concluziile medico-legale”, a spus Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite