Trei bărbaţi din Bârlad cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras saci cu cereale dintr-un camion înzăpezit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au tăiat prelata de la camion FOTO: Adevărul
Hoţii au tăiat prelata de la camion FOTO: Adevărul

Trei bărbaţi din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, sunt principalii suspecţi într-un caz de furt dintr-un camion plin cu saci cu cereale.

Potrivit poliţiştilor, fapta s-a produs acum trei nopţi, chiar în interiorul unei localităţi situate pe drumrul european E 581. Partea vătămată, administrator al unei societăţi comerciale din municipiul Bârlad, a achiziţionat produse cerealiere din judeţul Bacău, pe care le-a transportat cu un autocamion. Întrucât vremea nefavorabilă nu a permis deplasarea, autovehiculul a fost parcat la marginea şoselei. În dimineaţa de 29 ianuarie, acesta a constatat faptul că prelata cu care era acoperit autocamionul era tăiată, iar din interiorul acestuia lipseau 40 saci ce conţineau produse agricole. 

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat principalii suspecţi în comiterea furtului: H. Ovidiu, de 29 ani, L. Robert, de 24 ani şi S. Cristian, de 21 ani, toţi din municipiul Bârlad. Aceştia, în noaptea de 28 spre 29.01.2014, prin forţarea sistemului de închidere, au pătruns în autocamion şi au sustras sacii respectivi, pe care i-au transportat cu un autoturism pe raza municipiului Bârlad şi i-au vândut mai multor persoane“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Prejudiciul cauzat prin această faptă este de 1.100 lei.  Cei trei suspecţi au fost găsiţi în cursul zilei de astăzi şi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, poliţiştii să înainteze dosarul cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. 

Citeşte şi:

A încercat să profite de vremea rea şi să intre în ţară cu un TIR furat

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite