Taximetristul Loredanei, criminala Alinei: „Vreau să renunț la taxi. Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu la Antena 3 CNN, taximetristul susține că nu a bănuit în niciun moment ce se află în valiză și nici măcar nu a putut să bage bagajul în portbagaj, deoarece era foarte greu. Inițial, Loredana i-a cerut să o ducă la Vaslui, însă ulterior fata s-a răzgândit.

Criminala de 18 ani a fost reținută  FOTO: Captură video
Criminala de 18 ani a fost reținută FOTO: Captură video

„Era grea, chiar am întrebat-o: <Ce ai în valiză?> și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era. Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis: <Nu poți să mă duci la Vaslui?> Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: <Nu, lasă-mă în parc>. Trăgea de troler, zic: <Ho, mai încet… Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina>. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos”, a relatat taximetristul care a lăsat-o pe Loredana în parcul Tosca din Mangalia.

După ce aflat de la știri ce se află în valiză, bărbatul spune că se află în stare de șoc și vrea să renunțe la taximetrie.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare nașpa, vreau să renunț la taxi. Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a declarat taximetristul pentru Antena 3 CNN.

Mărturia criminalei din Saturn: și-a privit 30 de minute prietena în timp ce agoniza

Loredana Atănăsoaie este fata de 18 ani din comuna Cozmești (Vaslui) care și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina Elena Ciobanu (18 ani), în camera de la hotelul Semiramis din Saturn unde erau cazate. Cele două fete veniseră împreună la mare să lucreze drept cameriste, la hotelul Narcis din Saturn. 

Ea a mărturisit în fața anchetatorilor cum a comis monstruoasa faptă. Cu sânge rece, ea a declarat că timp de 30 de minute a privit-o pe Alina Ciobanu cum se stinge și a împiedicat-o să strige după ajutor.

În fața anchetatorilor, adolescenta a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut nenorocirea. Spune că totul a pornit de la o ceartă banală, care a degenerat într-o crimă oribilă.

Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, relatează stirileprotv.ro

Alina Elena Ciobanu, fata din Vaslui care și-a pierdut viața pe litoral SURSA Facebook AC
Alina Elena Ciobanu, fata din Vaslui care și-a pierdut viața pe litoral SURSA Facebook AC

După ce a atacat-o cu cruzime, Loredana a povestit cum timp de 30 de minute a privit-o pe Alina. Mai mult decât atât, a împiedicat-o să strige după ajutor, chiar dacă aceasta s-a zbătut și a zgâriat-o. Ulterior, a scos hainele Alinei din valiză, i-a îndesat trupul și a chemat un taxi pentru a o transporta la Mangalia ca să scape de cadavru.

În fața anchetatorilor, Loredana a fost sinceră și a spus: „Am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoști fapta săvârșită primești o pedeapsă redusă”.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite