Tânăr împușcat de polițiști după ce și-a măcelărit părinții. A devastat ambulanța care îl ducea la spital

0
0

Cazul s-a întâmplat în satul Protopopești, din județul Vaslui, iar echipajul de la ambulanță a fost nevoit să apeleze la polițiști după ce agresorul a sărit cu cuțitul la ei.

Individul violent a fost dus la Spital FOTO Captură video
Individul violent a fost dus la Spital FOTO Captură video

Caz grav în județul Vaslui, acolo unde un tânăr de 33 de ani și-a măcelărit părinții cu toporul.

Solicitați pentru a acorda primul ajutor, medicii de pe ambulanță au trecut la rândul lor prin momente groaznice, după ce individul a sărit asupra lor cu cuțitul. Echipajul medical a sunat la 112 și acolo au ajuns de urgență polițiștii, care au făcut uz de armă.

"Colegii noştri au trecut prin nişte clipe groaznice în cursul nopţii trecute, solicitarea a fost iniţial făcută pentru un pacient agitat, a fost făcută solicitarea chiar de tatăl persoanei respective în vârstă de 33 de ani. Echipajul care a ajuns acolo nu s-a putut apropia pentru că agresorul era foarte violent, i-a ameninţat cu un cuţit motiv pentru care au scăpat cu fuga, s-au retras la marginea satului, au chemat ajutorul poliţiei, iar când au pătruns în casă au găsit cei doi părinţi găsiţi loviţi la cap, în comă, loviţi cu un topor", a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă Vaslui, la Antena 3 CNN. 

În timp ce acordau primul ajutor celor doi soți, polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare pentru potolirea individului care îi amenința,  cauzându-i plăgi prin împuşcare la nivelul toracelui şi la nivelul unui picior.

Acesta a fost pus la rândul său în ambulanță și dus la spital, dar în drum către unitatea medicală a devenit din nou agresiv, vandalizând vehiculul în care se afla.

El a ajuns până la urmă la Spitalul de Chirurgie Toracică din Iaşi.

Cei doi părinți au fost internați, mama la Vaslui iar tatăl în comă profundă la Iași.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite