Telenovela „Sânmărtean la Steaua“ s-a reluat. Oficialii din Ghencea confirmă, oficialii de la FC Vaslui infirmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânmărtean este la FC Vaslui din 2010 FOTO: Ionuţ Balaban
Sânmărtean este la FC Vaslui din 2010 FOTO: Ionuţ Balaban

Lucian Sânmărtean a ajuns, din nou, în atenţia presei sportive din România, după ce astăzi a apărut o informaţie conform căreia transferul său la Steaua ar fi ca şi realizat.

Pe de o parte, oficialii Stelei au lăsat de înţeles că e doar o chestiune de timp până când Sânmărtean va ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

De cealaltă parte, şefii de la FC Vaslui spun că nu există, momentan, nicio înţelegere între cele două cluburi şi infirmă zvonurile potrivit cărora clubul galben-verde are datorii către fotbalist. „Referitor la informaţiile apărute în presa sportivă, conducerea clubului face urmatoarele precizări: nu există nicio înţelegere parafată între cluburile Sporting Club Vaslui şi Steaua Bucuresti privind transferul jucătorului Lucian Sânmărtean. Mai mult, precizăm faptul că nu există nicio hotărâre a vreunei comisii care să ateste o datorie de 280.000 de euro catre jucătorul Vasluiului, aşa cum susţin unele publicaţii“, se arată într-un comunicat de presă emis de clubul vasluian. 

Acesta este cel de-al treilea an consecutiv de când se zvoneşte că Lucian Sânmărtean este ofertat de Steaua, însă această mutare nu s-a realizat niciodată.

Citeşte şi:

Operaţiunea „Sânmărtean la Steaua“ a fost demarată. De cine depinde transferul mijlocaşului în Ghencea

Lucian Sânmărtean: „Dacă Naţionala mai are nevoie de mine...cu tot dragul“

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite