Român căutat în Italia pentru viol, lipsire de libertate și furt, prins la vama Albița

0
Publicat:

Un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a fost depistat, miercuri, cu ocazia unui control în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, după ce pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în Italia.

Românul căutat în Italia a fost depistat în vama Albița FOTO arhivă Adevărul
Românul căutat în Italia a fost depistat în vama Albița FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat cu dublă cetăţenie, moldovenească şi română, căutat de autorităţile din Italia pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi furt, a fost depistat, miercuri, cu ocazia unui control în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Italia, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei şi bunurilor ei, pe teritoriul acestui stat", se precizează într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în vederea luării măsurilor legale.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite