Poliţiştii vasluieni caută o femeie dispărută de acasă încă din luna august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Diaconu (53 ani) este domiciliată în satul Băcăoani, comuna Muntenii de Jos şi a dispărut de acasă încă din luna august.

 Poliţiştii spun că pe 16 august, femeia a plecat în mod voluntar de la domiciliu, afirmând faţă de concubinul său că doreşte să ajungă la un oficiu poştal din municipiul Vaslui pentru a trimite un plic. Până în prezent, Diaconu Elena nu a revenit în la locuinţa din comuna Muntenii de Jos. Concubinul femeiii a anunţat dispariţia femeii abia în luna septembrie, declarând poliţiştilor că a crezut că a plecat în vizită la rude, aşa cum mai obişnuia.

”În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează activităţi în vederea depistării acestei persoane, fiind dispusă urmărirea naţională.”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Elena Diaconu are aproximativ  1,65 m înălţime, 60 kg, păr şaten tuns scurt, ochi albaştri. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate în ziua de 16.08.2014.

Cetăţenii care pot oferi orice date de natură să conducă la găsirea femeii sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite