Poliţia Rutieră Bârlad în acţiune. În patru ore, amenzi şi permise ridicate cât pentru o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră FOTO Adevărul
Poliţia Rutieră FOTO Adevărul

Pe parcursul a patru ore, în timpul unei acţiuni defăşurate pe raza municipiului Bârlad, poliţiştii rutieri au identificat 19 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor şi au sancţionat opt pietoni care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bârlad şi Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au desfăşurat în cursul zilei de joi, 26 mai, pe raza municipiului Bârlad, o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietonii.

În numai patru ore, poliţiştii au identificat în trafic atât conducători de autovehicule care nu respectă normele rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, cât şi pietoni care s-au angajat în traversare străzii prin loc nepermis.

"Din totalul sancţiunilor contravenţionale aplicate, 19 au fost aplicate conducătorilor de autovehicule care nu au respectat normele rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public. Totodată, acestora, alături de sancţiunea contravenţională principală, le-a fost aplicată şi sancţiunea complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 zile. De asemenea, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale pietonilor angajaţi în traversare prin loc nepermis", a precizat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite