Pistol de calibru 4,5 găsit în bagajele unui tânăr din municipiul Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolul a fost ridicat de poliţişti FOTO:adevarul
Pistolul a fost ridicat de poliţişti FOTO:adevarul

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din mucnipiul Bârlad, s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii i-au găsit în bagaje  un pistol cu aer comprimat, de calibru 4,5 milimentri, pentru care nu deţinea permis.

Totul a plecat de la un apel la numărul de urgenţî 112.  Poliţiştii de la Serviciul Arme, explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui s-au deplasat la o pensiune unde tânărul era cazat.

Pentru că nu l-au găsit, oamenii legii  au început să îl caute, acesta fiind găsit de poliţiştii de la Postul T.F Bârlad într-un bar din apropierea gării.

„Bărbatul a afirmat că arma neletală a găsit-o la sfârşitul anului 2012 în apropierea unui pârâu din municipiul Bârlad şi a deţinut-o până în prezent“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pistolul cu aer comprimat a fost ridicat de poliţişti, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. Pentru această faptă, legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite