Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un angajat al Poliției de Frontieră. Șoferul era beat

0
Publicat:

O femeie din Huși se zbate între viață și moarte, lovită de o mașină când traversa strada pe trecerea de pietoni. Șoferul, polițist de frontieră, avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia accidentată traversa regulamentar pe trecerea de pietoni FOTO arhivă Adevărul
Femeia accidentată traversa regulamentar pe trecerea de pietoni FOTO arhivă Adevărul

O femeie în vârstă de 46 de ani a ajuns în comă profundă la spital fiind accidentată, vineri seara, 23 septembrie, pe o trecere de pietoni din municipiul Huşi, de un şofer aflat sub influenţa alcoolului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Conducătorul auto care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, angajat al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră, avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o femeie în vârstă de 46 de ani ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Huşi. În urma evenimentului rutier, în care fost implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, a rezultat vătămarea corporală a femeii din Huşi, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Huşi, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite