O minoră din judeţul Vaslui a dispărut de acasă după ce a cunoscut un tânăr pe facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Nicoleta Bădiţă
Andreea Nicoleta Bădiţă

O minoră de 16 ani din judeţul Vaslui este căutată de poliţiştii de investigaţii criminale, familia sesizând astăzi dispariţia ei.

Duminică, din timp ce mama se afla la biserică, minora Andreea Nicoleta din satul Lacul Babei, comuna Bogdana, a plecat în mod voluntar de acasă şi nu a mai revenit. Părinţii au declarat poliţiştilor că fiica lor cunoscuse de curând un băiat din Bucureşti pe facebook şi se tem că fost ademenită de acesta să plece de acasă. Adolescenta, care până acum nu a avut probleme cu părinţii, nu a luat nimic de acasă.

La momentul dispariţiei, minora purta pantaloni tip trening  culoare roz, bluză albă, geacă de culoare verde, iar în picioare purta ghete de culoare maro. Semnalmente: înălţime - 1,60 m, greutate aprox. 50 kg, păr blond, vopsit cu şuviţe roşii, tuns scurt, ochi căprui. "În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă aţi văzut minora sau aveţi informaţii despre ea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi gratuit 112.", a recomandat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mai puteţi citi şi:

Prostituţie cu minore dintr-un centru de plasament din Bârlad: o fată de 14 ani, obligată să plătească chiria în natură

Minore din centre de plasament, transformate în prostituate pentru clienţi străini

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite