O furtună a smuls un acoperiș în Bârlad și a distrus mai multe mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O furtună s-a abătut asupra municipiului Bârlad, în urmă cu câteva minute, și a smuls acoperișul unui oficiu poștal. Resturile acoperișului au căzut pe mai multe mașini. Din primele informații se pare că au existat victime.

UPDATE 17.34 „În prezent nu se circulă în zona respectivă. Polițiștii rutieri au dirijat traifcul pe străzi adiacente, până când pompierii vor degaja locul“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Potrivit Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui(SAJ), acoperișul a căzut peste 2 mașini. Un bărbat de 48 de ani se afla în prima mașină și s-a ales, în urma accidenului, cu o contuzie cervicală și o contuzie la umăr. Celelalte 3 victime se aflau într-o altă mașină, însă nu au fost grav rănite.

„Din totalul numărului de persoane transportate la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad doar una a necesitat internare. Toate ambulanțele și echipajele SMURD au fost mobilizate la fața locului pentru a verifica dacă au rămas victime sub acoperiș“, a declarat Aurora Popa, Manager SAJ Vaslui.

Vom reveni cu amănunte

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite