Măcel în toată regula între două grupuri de bărbaţi cheflii. Patru indivizi au ajuns la Spitalul Bârlad, doi fiind înjunghiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul dintre două familii aflate în stare avansată de ebrietate a degenerat într-un măcel în toată regula. În urma conflictului violent, patru bărbaţi au ajuns la Spitalul Bârlad

Bătaia cu cuţite a avut loc duminică seara, 4 octombrie, în faţa singurul bar din localitatea vasluiană Horga, comuna Epureni. Conflictul mai vechi dintre membrii a două familii a degenerat într-un război în toată regula.

Încurajaţi de alcoolul consumat, aceştia s-au măcelărit la propriu şi a fost nevoie de patru ambulanţe pentru a transporta victimele la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad.

Doi din cei patru bărbaţi înjunghiaţi au fost duşi direct în sala de operaţii.

Dumitru Maftei (38 ani) era în starea cea mai gravă. Acesta prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului şi a intrat direct în sala de operaţii. Bărbatul este internat momentan la Tearpie Intensivă fiind încă în stare critică.

Ionuţ Mafte (21 ani) a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată penetrantă abdominală. Este internat la Chirurgie, fiind stabil după primele 24 de ore de la incident.

Celelalte două victime fac parte din familia adversă. Dorel Scorpie (54 ani) şi Mihăiţă Scorpie (24 ani) au fost diagnosticaţi cu mai multe contuzii. Doar cel mai în vârstă a rămas internat la spital, celălalt fiind lăsat să plece acasă după acordarea primului ajutor şi o evaluare amănunţită.

"Printr-un apel la 112 înregistrat pe 4 octombrie, în jurul orei 18.00, a fost primită o sesizare în legătură cu un scandal în care au fost implicaţi membrii a două familii. Maimulte persoane s-au lovit reciproc.. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare. Funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se poate schimba încadrarea juridică a faptei", a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite