Lupte de stradă într-o comună din judeţul Vaslui. A fost declarată zonă specială de siguranţă publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Opt persoane au fost reţinute  de poliţişti şi jandarmi după ce zeci de persoane s-au lovit şi îmbrâncit pe străzile localităţii vasluiene Băceşti. Pentru prevenirea unor noi incidente violente pe raza comunei a fost instituită zonă specială de siguranţă publică.

Poliţia oraşului vasluian Negreşti a fost sesizată marţi, 9 august, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Băceşti, judeţul Vaslui, mai multe persoane tulbură ordinea şi liniştea publică.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat şi restabilirea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

8 persoane (şase bărbaţi şi 2 minori) au fost reţinute pentru 24 de ore, acestea având vârste cuprinse între 15 şi 66 de ani. În cursul zilei de miercuri, 10 august, persoanele în cauză urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, şi a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Pentru prevenirea unor noi incidente violente pe raza localităţii Băceşti a fost instituită zonă specială de siguranţă publică. În cadrul zonei speciale, ordinea şi liniştea publică este menţinută de poliţişti şi jandarmi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Teodora, eleva minune din Bacău, selectată într-un prestigios program de bursieri în Germania

Primul oraş din România care a găsit soluţia pentru capturarea urşilor bruni. Necesită o investiţie minimă

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite