Ipoteză nouă în cazul unui accident mortal petrecut acum cinci zile în Bârlad. Iniţial, victima a fost vinovată, acum culpa îi aparţine şoferului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe o stradă intens circulată din Bârlad FOTO: Adevărul
Accidentul a avut loc pe o stradă intens circulată din Bârlad FOTO: Adevărul

Audierile martorilor în cazul unui accident ce a avut loc în ziua de 6 februarie 2014, în urma căruia un bătrân în vârstă de 78 de ani a murit, au scos la iveală faptul că şoferul autoturismului implicat este cel vinovat, deşi, iniţial, oamenii legii au stabilit că victima a traversat neregulamentar.

Accidentul a avut loc pe strada Primăverii, din municipiul Bârlad, una din cele mai intens circulate străzi din oraş. 

Conducătorul auto implicat în accident şi doi martori au indicat poliţiştilor faptul că pietonul a traversat strada în mod neregulamentar, printre două autovehicule parcate în zonă, victima fiind găsită la o distanţă de aproximativ 23 metri de marcajul pietonal. Medicii de la Ambulanţă nu au mai reuşit să îl salveze şi au fost nevoiţi să declare decesul. 

„Poliţiştii au continuat cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului, existând neconcordanţe între declaraţiile martorilor şi rezultatul cercetărilor efectuate la faţa locului. Astfel, s-a stabilit că, în momentul producerii accidentului“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. 

Oamenii legii continuă cercetările în dosarul penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora, să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere legală.

Citeşte şi:

Accident groaznic lângă Bârlad. Un bărbat a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un copac şi s-a rupt în mai multe bucăţi

Accident grav în apropiere de Bârlad. O femeie a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite