Intrarea şi ieşirea din Vaslui, un coşmar. Cozi kilometrice de maşini se formează în fiecare zi. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Vasluienii au zilnic nervii întinşi la maxim pentru că sunt nevoiţi să stea la cozi care se întind pe mai mulţi kilometri pentru a intra sau a ieşi din oraş. Explicaţia pentru ambuteiajele care se formează în trafic sunt lucrările la reţeaua de apă şi canalizare, care par să nu se mai încheie.

Fiecare zi este un motiv de supărare pentru şoferii din Vaslui, în special pentru cei care vor să intre sau să iasă din oraş. 

Miercuri dimineaţa, 17 august, se formase o coadă uriaşă de maşini, care se întindea pe câţiva kilometri la una dintre intrările în oraş.

Oamenii sunt exasperaţi şi nu ştiu la cine să mai apeleze ca să poată circula normal şi nu cu viteza melcului, aşa cum se întâmplă acum. 

Motivul pentru care se formează cozile amintite sunt lucrările la reţeaua de alimentare cu apă a oraşului şi la cea de canalizare, care durează de luni de zile, fără perspectiva de-a fi finalizate prea curând, şi care îngreunează serios traficul. 

Cele mai aglomerate intrări în oraş sunt cele de pe strada Ştefan cel Mare, dinspre Moara Grecilor şi dinspre Muntenii de Jos, şi cea de pe strada Călugăreni, dinspre Cişmeaua Moldovencei.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Scandal uriaş la Brăila după o banală tamponare. Şoferii şi pasagerii din maşini s-au bătut în plină stradă

Semimaraton Galaţi, cel mai mare eveniment sportiv şi filantropic din judeţ. O fundaţie comunitară a creat totul

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite