Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată a dat foc unor acte şi ar fi încercat să se sinucidă

0
Publicat:

Un incendiu a fost înregistrat, luni, 20 mai, la Parchetul Vaslui, unde o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă, potrivit unor surse judiciare.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului de la Parchetul din Vaslui FOTO arhivă Adevărul
Pompierii intervin pentru stingerea incendiului de la Parchetul din Vaslui FOTO arhivă Adevărul

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, precum şi pentru evaluarea şi acordarea primului ajutor unei femei. Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituţiei, care au folosit mijloacele de primă intervenţie avute la dispoziţie. Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi urmează să stabilească împrejurările producerii evenimentului.

A ajuns la spital cu arsuri grave pe jumătate din corp după ce a dat foc vegetației din curte

Un alt incendiu a izbucnit în județul Vaslui în 3 aprilie. Un bărbat a suferit arsuri pe jumătate din corp după ce a dat foc vegetaţiei uscate din curtea casei sale, într-o comună din Vaslui. 

La locul producerii incendiului a intervenit Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, care a solicitat sprijin din partea pompierilor militari.

„În urma incendiului, proprietarul locuinţei a suferit arsuri de gradele I şi II pe aproximativ jumătate din suprafaţa corporală, la nivelul feţei, abdomenului, toracelui anterior şi posterior. Medicul prezent la faţa locului a solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi însă nu sunt sunt întrunite condiţiile unui zbor în siguranţă. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Elena Beldiman" Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, au ars aproximativ 5.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite