Incendiu la o casă din suburbia Murgeni, pornit de la un frigider defect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incedniul a izbucnit, cel mai probabil, de la un frigider defect
Incedniul a izbucnit, cel mai probabil, de la un frigider defect

Focul a izbucnit în miezul zilei de luni şi s-a soldat cu pagube materiale importante. Din fericire, nu a fost nicio victimă

Incendiul a avut loc luni, la ora prânzului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Bârlad, punctul de lucru Murgeni a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la o locuinţă din localitatea Raiu, oraş Murgeni.

„Apelul de urgenţă a fost înregistrat la ora 14.41  şi în câteva minute pompierii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la bucătăria şi podul locuinţei. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a constituit  dispozitivul  de intervenţie acţionându-se cu două linii de furtun tip C, reuşindu-se lichidarea acestuia în limitele găsite,  fără afectarea bunurilor din celelalte camere”, a declarat Petre Iftene, responsabil mass-media în cadrul ISU Vaslui. 

În urma incendiului au ars diverse bunuri: un frigider, o maşină de spălat, un aragaz, elementele de mobilier din bucătărie şi aproximativ 80 mp de acoperiş tablă pe asterială din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecţiune la un aparat electrocasnic defect (frigider). Intervenţia pompierilor a durat aproximativ o oră  şi nu s-au înregistrat victime ca urmare a producerii incendiului.  

Citeşte şi:

Mama piromană. O vasluiancă a aprins un braţ de haine în mijlocul camerei în care dormea bebeluşului de numai 6 luni Incendiul s-a extins cu repeziciune şi a mistuit mobilerul din încăpere. Sugarul nu a suferit arsuri datorită vigilenţei fratelui mai mare, de 16 ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite