Iată ce exemplu ne dau oamenii legii! O maşină a MAI, parcată pe trecerea de pietoni FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina MAI era parcată pe trecerea de pietoni
Maşina MAI era parcată pe trecerea de pietoni

Un cititor al ziarului Adevărul ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacţiei câteva fotografii în care se vede cum o maşină ce aparţine Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) este parcată pe o trecere de pietoni aflată chiar în faţa unei şcoli din Vaslui.

Din explicaţiile date de cititorul nostru, reiese faptul că fotografiile au fost făcute în data de 5 martie, în jurul orei 11:00. Autoturismul MAI, care aparţine Serviciului de Combatere a crimei Organizate (SCCO) Vaslui, era parcat chiar pe trecerea de pietoni aflată în faţa Şcolii numărul 3 „Constantin Parfene" din Vaslui. Acesta s-a plâns de faptul că micuţii nu puteau traversa, deoarece pe strada respectivă nu se circulă decât pe un singur sens, din cauza maşinilor parcate în zonă.

Maşina MAI era parcată pe trecerea de pietoni

Nu se pot da sancţiuni

Deşi sesizarea a fost făcută şi Inspectoratului de poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, nimeni nu poate fi tras la răspundere, deoarece nu există cadru legislativ. „Constatarea contravenţiei şi aplicarea sancţiunilor la Codul Rutier se fac direct de către agentul Poliţiei Rutiere. Mai există şi posibilitatea ca în astfel de cazuri, sancţiunile să fie aplicate în urma unor expertize făcute cu ajutorul unor mijloace tehnice omologate li verificate metrologic", ne-a delcarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Maşină cu jandarmi, oprită fix pe trecerea de pietoni. Cetăţeanul care a filmat: „Jandarmii erau la o doză de bere“ VIDEO

Jandarmii ne învaţă să parcăm pe zebră

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite