FOTO Un bărbat din comuna vasluiană Pungeşti s-a sinucis, aruncându-se într-o fântână adâncă de 18 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 ani din comuna vasluiană Pungeşti s-a sinucis marţi după amiază, aruncându-se în fântână, în urma unor discuţii în contradictoriu în familiei.

În jurul orei  15.45,  rudele au solicitat ajutorul la 112, la faţa locului fiind direcţionate o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui şi  ambulanţa SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

 ”În momentul sosirii la faţa locului, victima era căzută cu capul în jos  în fântâna  adâncă de aproximativ 18 metri, din care opt metri cu apă şi cu diametru de 80 de centimetri.”, a recizat cpt. Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Pompierii au acţionat pentru scoaterea persoanei din interiorul fântânii, fiind nevoiţi să evacueze o cantitate de apă  pentru a avea acces la victimă, apoi un servant a coborât în fântână, a asigurat victima  cu ajutorul cordiţelor şi centurii de siguranţă cu ajutorul căroră victima a fost scoasă la suprafaţă.

Din nefericire, în ciuda eforturilor inteprinse de echipajul medical prezent la faţa locului, efectuând masaj  cardiac mai bine de o oră,  în final au fost nevoiţi să constate decesul.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite