O ceartă în familie s-a terminat dramatic la Vaslui: după ce mama a fost luată de ambulanţă, fiica s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată de 13 ani, din localitatea vasluiană Trohan, comuna Gârceni, a fost gâsitâ spânzurată în această după-amiază, iar medicii fac eforturi pentru a o readuce la viaţă.

UPDATE 19.00 Din primele cercetări desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, deplasaţi la faţa locului, cearta dintre mama şi fiică a survenit pe fondul nemulumirilor pe care mama le avea faţă de relaţia pe care fiica ei o avea cu un băiat din sat. Femeia avea grijă singură de cei şapte copii, soţul fiind plecat la muncă în străinătate. Fata urma să împlinească 14 ani în luna februarie. În prezent, mama se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 17. 40 În ciuda manevrelor de resuscitare prelungite cadrele medicale au declarat decesul minorei de 14 ani. La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti care fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

Totul a pornit în urma unor discuţii în contradictoriu între mamă şi fiică ce au avut loc în această după-amiază. Pe fondul discuţiilor tensionate, mamei i s-a făcut rău şi a solicitat intervenţia ambulanţei. În timp ce echipajul de la Ambulanţă a preluat femeia pentru a o transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă, fata de 14 ani a mers în grădină şi s-a spânzurat de un copac. Descoperirea a fost făcută de fratele de 15 ani, în momentul în care a revenit de la ambulanţă, unde şi-a condus mama. Îngrozit, băiatul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul. Cadrele medicale de la Ambulanţă i-au dat indicaţii prin telefon pentru a oferi fetei primul ajutor, până la sosirea echipajului medical. 

La ora transmiterii ştirii, cadrele medicale fac eforturi pentru resuscitarea adolescentei, pe care au găsit-o în stop cardio respirator. În zonă a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite