FOTO Impact uluitor: un BMW s-a rupt în două după ce a intrat într-un cap de pod. Şoferul a fugit de la locul accidentului, făcând cu mâna pompierilor în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In urma impactului violent, maşina a fost secţionată în două
In urma impactului violent, maşina a fost secţionată în două

Un teribil accident de circulaţie s-a produs în seara de 3 martie pe DN 24, pe raza localităţii vasluiene Plopeni, în apropiere de Bârlad.

GALERIE FOTO

Un autoturism BMW, cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 20 de ani, pe fondul vitezei excesive a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost unul devastatator. Maşina s-a făcut bucăţi, fiind pur şi simplu secţionată în două. 

Conducătorul auto a scăpat teafăr. A coborât în ce a mai rămas din autoturismul proiectat pe câmp şi a ieşit la drumul naţional şi a plecat cu o altă maşină spre Bârlad. 

Şoferii care tranzitau zona şi au văzut urmările accidentului au sunat la 112, crezând că printre fiarele contorsionate se află victime. 

La faţa locului au fost dirijate echipaje ale Staţiei de Pompieri Bârlad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. Pe drum, pompierii s-au întâlnit cu şoferul care părăsise locul accidentului.

”Atunci când se deplasau pompierii din Bârlad către accident, şoferul plecase de la locul accidentului şi le făcea cu mâna dintr-o altă maşină pompierilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui..

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite