Două persoane au murit în urma unui cumplit accident produs în apropiere de Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de violent
Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de violent

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi, 3 martie, pe Drumul Naţional 2 F, pe raza localităţii Puşcaşi din judeţul Vaslui. O femeie de 53 de ani şi un bărbat de 41 de ani au murit în urma impactului.

În accident au fost implicate două autoturisme şi opt persoane, dintre care un minor în vârstă de 14 ani.

Autorităţile din Vaslui au declanşat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului au fost dirijate şapte autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, trei ambulante, o autospecială de transport personal şi victime multiple, precum şi două ambulanţe tip B aparţinând SAJ Vaslui.

Opt victime au fost găsite la faţa locului, dintre care două aflate în stop cardio respirator.

Şase dintre răniţi, între care şi un minor în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Victimele prezentau multiple traumatisme.

”Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la faţa locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora”, a spus Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, cele două victime decedate sunt o femeie de 55 de ani din localitatea Laza, pasageră într-unul dintre autoturisme, şi un bărbat de 41 de ani, din Puşcaşi, şoferul celeilalte maşini.

accident
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite