FOTO Blocaje la Huşi: mai multe autocamioane scoase din nămeţi cu ajutorul utilajelor de deszăpezire. Niciun tir nu poate intra în România pe la Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi în municipiul Huşi, în multe zone ale oraşului utilajele de deszăpezire sunt aşteptate de localnicii care nu pot ieşi din curţi. Mai multe autocamioane au rămas blocate pe Drumului European 581, la intrarea în municipiul Huşi.

A fost nevoie de intervenţia utilajelor de deszăpezire pentru a scoate tirurile din troiene şi pentru a permite circulaţia în zonă. Utilajele de deszăpeăire au fost folosite pe post de antemergător pentru autovehiculele de mare tonaj, care au fost dirijate de echipajele Poliţiei Rutiere în zone de staţionare.

În această dimineaţă, autorităţile au restricţionat accesul autovechiculelor de mare tonaj pe Drumul European 581, pe ruta Crasna - Huşi - Albiţa, pentru a evita blocajele în trafic. La această oră, niciun tir nu poate intra în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa. 

"Am luat legătura cu autorităţile de la Leuşeni, din Republica Moldova şi toate autocamioanele care intenţionează să intre în România, sunt oprite acolo, până la ridicarea restricţiilor ", a precizat comisarul Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite