FOTO Basarabean prins cu peste 30.000 de ţigări de contrabandă chiar de ziua sa

0
0

Un tânăr de 25 ani, din Republica Moldova a fost fost depistat de poliţiştii de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa în timp ce încerca să intre în România cu un autoturism ticsit cu ţigări.

Basarabeanul, care astăzi împlineşte 25 ani, s-a prezentat pentru controlul de frontieră pe sensul intrării în ţară, în jurul orei 1.00, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Republica Moldova. Având informaţii că respectivul autoturism este faptul că autoturismul este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. 

În urma controlului amănunţit efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunse în bara din faţă spate, în semiaripile din faţă şi spate şi în roata de rezervă a autoturismului, 30.660 ţigarete diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova şi Ucraina.

 „Potrivit prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 6.776 lei în vederea confiscării şi sancţionarea bărbatului cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.”, a precizat comisarul Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Serviului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui. 

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite