FC Vaslui-Viitorul Constanţa, luni, 19:30. Hizo se teme de trupa lui Hagi: „E printre primele echipe la recuperări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo speră ca echipa sa să termine pe locul III în acest sezon FOTO:adevarul
Viorel Hizo speră ca echipa sa să termine pe locul III în acest sezon FOTO:adevarul

FC Vaslui va întâlni pe teren propriu, luni seară, pe tânăra echipă patronată de Gică Hagi, într-un meci care va conta pentru etapa cu numărul 24 a Ligii I în acest sezon.

Chiar dacă, teoretic, meciul se anunţă a fi unul destul de uşor pentru galben-veryi, tehnicianul Viorel Hizo recunoaşte că se teme. drept dovadă fiind rezultatele dezastruoase din acest retur.

„E un meci greu. Viitorul e o echipă care creşte de la etapă la etapă ca joc. Din păcate, sunt în situaţia noastră. Nu au reuşit să acumuleze multe puncte. Este o echipă tânără, de perspectivă, o echipă care recuperează foarte mult. Am studiat-o foarte atent. Este echipa care este în primele trei locuri la recuperări în terenul advers. Cîştigă multe dueluri directe, aşa că nu ne aşteaptă un meci uşor. Sper că de data asta jucătorii noştri să-şi facă jocul uşor, nu greu“, a spus Hizo înaintea acestei întâlniri.

„Dulăul“ este îngrijorat şi din cauza faptului că, odată cu plecarea lui Marius Niculae, nu mai are cine să dea gol de la echipa sa. 

„Mă confrunt cu multe probleme. N-am crezut că situaţia va fi aşa cum e în prezent. N-am crezut că nu pot să transfer un jucător apropiat de Marius Niculae, măcar ca valoare. Ca joc echipa a crescut, am jucat bine, am jucat frumos, însă avem o mare problemă la finalizare. N-am crezut niciodată că putem să pierdem jocul de la Târsgu Jiu. N-am crezut nici un moment că putem pierde cu Steaua. Este foarte greu să obţii rezultate pozitive, dacă nu înscrii. Deocamdată, atacanţii noştri ţin foarte bine de 0-0. Aştept să se descătuşeze, să înscriem“, a mai spus Hiz

Partida dintre FC Vaslui şi Viitorul Constanţa va avea loc pe Stadionul Municipal, mâine, de la ora 19:30.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite