Hizo regretă că l-a pierdut pe Stanciu: „Eu nu am avut nicio putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo mai speră la locul 3 în acets sezon FOTO:adevarul
Viorel Hizo mai speră la locul 3 în acets sezon FOTO:adevarul

Antrenorul lui FC Vaslui regretă că Nicuşor Stanciu va pleca din vară la Steaua, dar s-a împăcat cu idea şi îi dă, chiar, şi câteva sfaturi tânărului mijlocaş.

„Dulăul“ nu ştie ce va face sezonul viitor, după ce s-a parafat  transferul lui Stanciu la formaţia din Ghencea şi recunoaşte că nu a avut nicio putere să îl păstreze sub comanda sa, deşi şi-ar fi dorit acest lucru. „Eu sunt un simplu antrenor. Indiferent dacă am fost sau nu de acord, nu pot interzice vânzarea de jucători, la fel cum nu pot să nu accept să vină alţi jucători. Nu eu bag bani. Acum, că tot l-am pierdut pe Stanciu, FC Vaslui are o mare problemă“, a declarat Hizo.

Împăcat cu gândul că din vară mijlocaşul său va juca la Steaua, tehnicianul a ţinut să îi dea acestuia şi câteva sfaturi. „Din păcate, acest transfer îl va afecta pe Stanciu. Vă daţi seama că nu se va mai concentra. Toată presa a scris despre el în ultimele zile. E tânăr şi este copleşit de atâta importanţă care i se dă. Sincer, mi-e frică că nu va mai da randament  cât va mai fi la Vaslui. Oricum, Stanciu trebuie să aibă grijă. Când ajungi la o echipă din Bucureşti te poate lua valul. În momentul în care ai păşit pe poarta Stelei, orice pas greşit în afara terenului va fi dat publicităţii“, a mai spus Viorel Hizo. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite