FC Vaslui depunctată cu opt puncte. Porumboiu: „Mă gândesc mai mult ca oricând să candidez la preşedinţia FRF“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două zile înainte de partida cu Steaua, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a decis să o depuncteze pe FC Vaslui cu opt puncte din cauza unei datorii pe care clubul galben-verde o are către impresarul Ionel Codoban.

Dacă această pedeapsă va fi pusă în aplicare, atunci galben-verzii, care au 11 puncte acum, după opt meciuri, vor ajunge de pe locul 11 până pe poziţia a 16-a, care duce în „B“!

Această situaţie l-a înfuriat pe Adrian Porumboiu, care a trecut la contraatac. „Nu te poţi lăsa călcat în picioare. În cazul Ljubinkovici, Vaslui a fost pedepsită pe nedrept. În acest subiect mă voi implica direct şi vom merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Trebuie să încetăm cu aceste mizerii. Va fi un război lung şi pe argumente după aceste măgării. Nu se poate ca acest Codoban şi Comisiile să-şi bată joc într-un asemenea hal. Acum vreau mai mult ca niciodată să ajung la preşedinţia FRF! Nu se mai pot face aceste măgării, aceste mizerii incredibile la Comisii“, a spus Porumboiu la sport.ro.

Citeşte şi:

Iată de ce a lăsat Adrian Porumboiu echipa de fotbal FC Vaslui: „Chiar nu vă aşteptaţi la asta din partea mea!“

Ionuţ Moşteanu îşi doreşte ca Adrian Porumboiu să revină la FC Vaslui:„Ar fi extraordinar dacă ar veni înapoi“

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite