Elevii din Bârlad, cei mai talentaţi din judeţ la meşteşuguri populare. Cine va participa la Olimpiada Naţională de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspect din cadrul fazei judeţene a Olimpiadei de meşteşuguri populare
Aspect din cadrul fazei judeţene a Olimpiadei de meşteşuguri populare

Patru elevi, toţi din Bârlad, vor reprezenta judeţul Vaslui la Olimpiada Naţională de Meşteşuguri Populare ce se va desfăşura la Sibiu

Vineri, 11 iunie 2016, s-a desfăşurat la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad faza judeţeană a Olimpiadei de meşteşuguri popularei. La olimpiadă au fost prezenţi mai bine de 60 de mici meşteri acoperind întreaga arie de tradiţii populare.

S-au evidenţiat doar patru dintre participanţi ce vor reprezenta judeţul Vaslui la Olimpiada naţională de meşteşuguri de la Sibiu.

Este vorba despre doi elevi ai liceului gazdă îndrumaţi de profesorul Sebastian Pascu: Ana Maria Boza şi Viviana Vasluianu, ambele la icoană pe sticlă.

Alături de ei, alţi doi elevi de la Clubul Copiilor “Spiru Haret” Bârlad, catedra de artă populară, îndrumaţi de  profesor Dan Horgan, s-au remarcat la icoane de vatră şi ouă încondeiate. Este vorba despre meşteri populari Elena-Maria Cordun (ouă încondeiate) şi Mihail Timofti (icoana de vatră).

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite