Detaliile accidentului rutier în urma căruia o fetiţă în vârstă de şapte ani a fost accidentată grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost transportată cu elicopterul la un spital din Iaşi FOTO vremeanoua.ro
Fetiţa a fost transportată cu elicopterul la un spital din Iaşi FOTO vremeanoua.ro

Micuţa a traversat la un moment dat şoseaua, iar bunica ei a împins-o în dorinţa să treacă mai repede în cealaltă parte, dar fără să se asigure că din sens opus vine o maşină, care a lovit-o în plin. Copila a fost transferată în stare foarte gravă la un spital din Iaşi.

Momente cumplite joi după-amiază, în comuna vasluiană Solesti, acolo unde o fetită în vârstă de şapte ani a fost accidentată grav pe DN24, de o maşină care circula cu viteză.

Micuta stătea pe marginea carosabilului, împreună cu bunica ei, si astepta să treacă masinile pentru a putea traversa strada. 

Pe imaginile video surprinse la locul evenimentului rutier se vede cum, la un moment dat, bătrâna se uită în dreapta ca să se asigure, iar apoi pare că o împinge pe fetiţă pentru a traversa mai repede strada. Nu se uită însă si în partea stângă, de unde un autoturism condus de o femeie se apropia cu viteză. 

Fetiţa care se afla la momentul impactului pe o trotinetă a fost proiectată la zeci de metri de locul unde a fost acroşată. Echipajul SMURD care s-a deplasat rapid la faţa locului i-a acordat primele îngrijiri şi a constatat că suferise un traumatism cranian sever.

Şi bunica copilei a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică în urma celor întâmplate Traficul rutier a fost blocat în zonă timp de zeci de minute. Un elicopter SMURD a preluat fetiţa şi a transportat-o la un spital din Iaşi, unde medicii fac eforturi pentru a o menţine în viaţă.

Femeia de 68 de ani care se afla la volanul maşinii care a acroşat fetiţa de 7 ani a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Indignare după o intervenţie a pompierilor la un accident cu doi morţi. Salvatorii au folosit o barcă din care scoteau apa cu un pet VIDEO

Dramă cumplită în apropiere de Galaţi. Soţ şi soţie, morţi într-o maşină spulberată de un tren | VIDEO

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite