Un copilaş de doar un an, lovit de o maşină al cărei şofer nu l-a văzut. Cum s-a produs accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa Habermann din Sibiu Foto turism sibiu ro
Piaţa Habermann din Sibiu Foto turism sibiu ro

Accidentul rutier s-a petrecut vineri după-amiaza, 11 februarie, pe o stradă din municipiul Sibiu. Micuţul a fost transportat la spital.

Din primele cercetări la faţa locului efectuate de către poliţiştii de la Rutieră Sibiu, reiese că un şofer de 33 de ani, din localitate, n-a observat copilul în timp ce manevra autoturismul cu spatele. 

La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a trimis un echipaj SMURD cu medic.

Victima, de doar un an şi câteva luni, a primit primele îngrijiri de la paramedici, iar ulterior a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe Luther, conştientă şi cu un traumatism cranio-facial.

„Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu desfăşoară cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care s-a produs acest accident”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Locul în care s-a produs accidentul, aflat în imediata vecinătate a centrului istoric al Sibiului, este unul dintre cele mai moderne spaţii publice din reşedinţa de judeţ, amenajat în urmă cu patru ani pe locul unde a funcţionat Fabrica de bere Habermann, fondată în 1857, fiind conceput ca un pol de atracţie pentru o alternativă de shopping, loisir şi evenimente culturale.

Vă mai recomandăm şi:

Incident şocant într-o benzinărie din Sibiu. Înjunghiat de faţă cu zeci de martori, dintr-un motiv stupid VIDEO

Un compactor, căzut de pe o platformă de transport, a făcut praf un autoturism, un stâlp de electricitate şi o conductă de gaz

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite