Cum degenerează un flirt pe Facebook în viol. Două tinere din Bârlad, păcălite de un frizer cu apucături animalice

0
0
Ştefan-Flaviu Lupu FOTO Facebook/Lupu Flaviu
Ştefan-Flaviu Lupu FOTO Facebook/Lupu Flaviu

Ştefan-Flaviu Lupu (22 ani) a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă comisă asupra unor minore de 14, respectiv 17 ani

Arestat preveniv pe 20 aprilie, Flaviu-Ştefan Lupu (22 ani), tatuator şi frizer din Bârlad, a fost trimis în judecată, recent, pentru viol. Au fost formulate împotriva lui plângeri ale părinţilor  a două fete de 14, respectiv 17 ani. Ambele victime au fost racolate pe conturile de socializare, modul de operare al inculpatui fiind asemănător.

Prima dintre victime are doar 14 ani şi este elevă în clasa a VIII-a. Agresorul o cunoştea din vedere pe copilă şi i-a cerut prietenia pe Facebook. Potrivit unor surse judiciare, în cursul lunii februarie, inocenta copilă s-a lăsat convinsă să se fotografieze topless. Agresorul a folosit complimente şi cuvinte drăguţe pentru a o convinge să-i facă pe plac, apoi a schimbat brusc foaia. Odată intrat în posesia pozelor compromiţătoare, a şantajat-o spunând-i că va posta fotografiile pe internet dacă nu acceptă o întâlnire cu el.

Aceleaşi surse judiciare au divulgat pentru “Adevărul” că la prima întâlnire, copila a fost luată de inculpat cu maşina, apoi a dus-o la el acasă unde a obligat-o să facă sex oral cu promisiunea că va şterge pozele compromiţătoare. La scurt timp i-ar fi cerut o nouă întâlnire, folosind aceleaşi poze pentru a o şantaja. Copila a decis să le spună părionţilor ce a păţit, conştientizând în final că violatorul a profitat de inocenţa ei. Imediat a fost depusă plângere penală pentru viol şi au fost demarate cercetările.

Refuzul în transforma în fiară

În martie, în timp ce era cercetat deja pentru infracţiunea comisă asupra fetei de 14 ani, a făcut o nouă victimă. Tot pe Facebook, a racolat o liceană de 17 ani pe care a invitat-o la o cafea. A fost respins categoric, refuz care l-a făcut să-şi dorească şi mai mult "trofeul". A urmărit-o şi a tras-o în maşină în timp ce aceasta mergea către liceu. A blocat uşile maşinii, a plecat în trombă şi a dus-o la el acasă. A bătut-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Satisfăcut, a lăsat-o să plece acasă fiind sigur că fetei îi va fi ruşine să povestească ce a păţit. Însă, adolescenta le-a spus părinţilor păţania şi imediat au reclamat fapta.

Procurorul de caz a solicitat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui să nu mediatizeze cazul pentru a proteja identitatea victimelor. Pe acelaşi considerent, nu a oferit extras din rechizitoriu ziarului “Adevărul”: “Având în vedere natura infracţiunii precum şi vârsta persoanelor vătămate, procurorul de caz a apreciat că nu poate fi pus la dispoziţie extrasul din rechizitoriu întocmit pe numele inculpatului Lupu Flaviu Ştefan”.

Citeşte şi:

Cum a ajuns un tânăr din Bârlad să violeze adolescente racolate pe Facebook. Refuzul victimelor îl transforma în fiară
 

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri