Cum a ajuns un tânăr din Bârlad să violeze adolescente racolate pe Facebook. Refuzul victimelor îl transforma în fiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flaviu-Ştefan Lupu FOTO Facebook/Lupu Flaviu
Flaviu-Ştefan Lupu FOTO Facebook/Lupu Flaviu

Împotriva lui Flaviu-Ştefan Lupu, un tânăr de 22 de ani, din Bârlad, au fost formulate două plângeri de viol, victimele fiind eleve de liceu, de 14 ani, respectiv de 17 ani. Agresorul le ademenea pe conturile de socializare şi le lua cu forţa în maşină

Un tânăr de 22 de ani, din Bârlad, cunoscut în oraş drept un tatuator talentat, a ajuns în arest preventiv fiind cercetat pentru două infracţiuni de viol.

Flaviu-Ştefan Lupu racola adolescente frumoase pe internet, îşi folosea "farmecele" pentru a le impresiona, apoi îşi satisfăcea poftele sexuale folosind violenţa. Două adolescente i-ar fi căzut în capcană, una în cursul lunii februarie, cealaltă o lună mai târziu. În urma probatoriului administrat de anchetatori, tânărul a fost arestat preventiv, mandat ce expiră pe 19 mai.

"Tânărul a fost reţinut pe 19 aprilie pentru 24 de ore şi procurorii l-au prezentat în faţa instanţei cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile", a spus Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Şantajată cu poze compromiţătoare

Prima dintre victime are doar 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. Cei doi se cunoşteau din vedere şi bărbatul i-a cerut prietenia pe Facebook. Adresându-i complimente şi cuvinte drăguţe, a convins-o pe liceană să îi trimită poze îmbrăcată sumar. Ulterior a jantajat-o că o va face de râs şi va posta fotografiile pe internet dacă nu acceptă o întâlnire cu el. Inocentă, eleva a acceptat.

A luat-o cu maşina şi a dus-o la el acasă unde a obligat-o să facă sex oral. I-a promis că va şterge pozele compromiţătoare şi a lăsat-o să plece acasă. La scurt timp i-a cerut altă întrevedere folosind aceleaşi poze pentru a o şantaja. Adolescenta şi-a dat seama că acest calvar va dura la nesfârşit şi a decis să le spună părinţilor cum a intrat în capcană. Imediat au formulat plângere penală pentru viol.

Luată cu forţa de pe stradă

flaviu lupu

În martie, în timp ce era cercetat deja pentru infracţiunea comisă asupra fetei de 14 ani, a făcut o nouă victimă. Tot pe Facebook, a racolat o liceană de 17 ani pe care a invitat-o la o cafea. A fost respins categoric, refuz care l-a făcut să-şi dorească şi mai mult "trofeul". A urmărit-o şi a tras-o în maşină în timp ce aceasta mergea către liceu. A blocat uşile maşinii, a plecat în trombă şi a dus-o la el acasă. A bătut-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Satisfăcut, a lăsat-o să plece acasă fiind sigur că fetei îi va fi ruşine să povestească ce a păţit. Însă, adolescenta le-a spus părinţilor păţania şi imediat au reclamat fapta.

Infracţiunile de viol au atins cote alarmante în judeţul Vaslui. Numai în ultima săptămână au fost reclamate două astfel de fapte, în noaptea de 5/6 mai, în localităţi diferite. Într-unul din cazuri o mamă a fost transformatră de fiul recidivist în păpuşă sexuală, în celălalt caz, o bătrână de 90 de ani a trăit ruşinea vieţii din cauza unui adolescent de numai 17 ani.

Citeşte şi:

Noaptea ororilor sexuale în Vaslui: mama violată de fiu şi nonagenara batjocorită de un adolescent

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite