Criză de gelozie, cu toporul. Agresorul a intrat apoi cu mașina în automobilul rivalului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bârlad a făcut un mare scandal în oraș zilele trecute. Supărat peste măsură că fosta soție își reface viața, individul și-a atacat rivalul cu un topor, apoi a intrat cu mașina, de mai multe ori, în autoturismul acestuia.

Bogdan Florin B., bărbatul acuzat de hărțuire și distrugere FOTO Vremea Nouă
Bogdan Florin B., bărbatul acuzat de hărțuire și distrugere FOTO Vremea Nouă

Bogdan Florin B. (32 de ani), un fost om de afaceri din Bârlad (Vaslui), a primit interdicție de a se apropia de fosta soție la finalul anului 2022 din cauza comportamentului extrem de agresiv și a amenințărilor cu moartea pe care le profera la adresa fostei sale partenere.

Nu a respectat deloc ordinul de protecție emis pe numele lui, ba chiar și-a pus amenințările în practică. Pe 29 aprilie a.c., bărbatul s-a dat în spectacol, atacându-l cu un topor și apoi cu mașina personală pe fiul unui om de afaceri din Bârlad, în vârstă de 31 de ani, pe care îl suspectează că ar avea o legătură sentimentală cu fosta lui soție.

„Pe 29 aprilie a.c., Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, în aceeași zi, la ora 19.20, în timp ce se afla în autoturismul personal, însoțit de două persoane, în zona străzii Republicii, i-a fost acroșată oglinda dreapta față de un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bârlad, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi. Totodată, bărbatul de 32 de ani ar fi proferat amenințări cu moartea și ar fi produs avarii la portiera autoturismului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pe numele lui Bogdan Florin B. a fost deschis dosar penal pentru hărțuire, amenințare, distrugere, răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, tulburarea ordinii și liniștii publice și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție

Polițiștii bârlădeni efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale.

Pe 1 mai 2023, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite